• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Csábító műsorokkal indul a nyár Siófok szabadtéri színpadán

Gyermekműsorral, majd szerelemről szóló musicallal robban be a nyárba a siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpad szombaton, június 24-én. Délelőtt 10 órától az Alma együttes játszik, Szent Iván napjának estéjén pedig az Anconai szerelmesek című musicalt adja elő a Magyarock Dalszínház.

A hónap utolsó napján nem lesz ügyfélfogadás a siófoki önkormányzatnál

A Siófok Közös Önkormányzati Hivatala értesíti a lakosságot, az üdülőtulajdonosokat és a város vendégeit, hogy 2017. június 30-án pénteken szünetel az ügyfélfogadás. (A Városőrségen ezen a napon is lesz ügyfélfogadás.)

Másodfokú hőségriadó csütörtöktől

A meteorológiai előrejelzések alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, ezért az EMMI szakmai ajánlásait figyelembe véve az országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár 2017. június 22. (csütörtök) 00:00 órától június 26. (hétfő) 24:00 óráig másodfokú hőségriasztást adott ki. Siófokon légkondícionált közforgalmi intézmények és ivókutak is várják a hűsölni vágyókat,illetve a szomjukat oltani akarókat, lesz párakapu és szükség estén locsolni fogják az utakat.

Részletek Részletek Részletek

Központi szúnyoggyérítés Siófokon

Siófokon légi kémiai védekezést hajtanak végre 2017. június 22-én illetve 23-án, a napnyugtát megelőző 1,5 órában, miután a múlt hétre tervezett beavatkozást az időjárás miatt el kellett halasztani. 

Növényvédelmi munkák vasárnapig

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Siófok Város közterületein a Siófoki Közös Önkormányzati Hivatal megbízása alapján 2017. június 21-től június 25 -ig, 22 óra és hajnali 3.00 óra között növényvédelmi munkálatokat végeznek a közterületi fákon.

Tűzgyújtási tilalom lépett életbe!

Tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter az erdőkben és fásításokban, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetében lévő külterületi ingatlanokon –a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint.

Részletek Részletek Részletek

Fölszállott a páva: élőben bizonyíthat a siófoki táncos

Jól szerepelt a közmédia tehetségkutatóján, a Fölszállott a páva területi fordulóján a Balaton Táncegyüttes fiatal tehetsége Csuti Péter. Fel szeretné hívni a figyelmet arra, hogy a balatoni régióban is vannak értékes néptánc-műhelyek, s meg akarja szólítani a fiatalokat, hogy lássák, nagyon jó dolog a tánc.

Egy nappal korábban lesz a júniusi testületi ülés Siófokon

Siófok Város Önkormányzatának júniusi képviselő-testületi ülése a munkatervtől eltérően egy nappal korábban, 2017. június 28-án (szerdán) lesz 13.00 órai kezdettel.

Kihirdették a fotópályázat győzteseit

Siófok képviselő-testülete fotópályázatot írt ki „Siófok településképi értékeinek feltárása„ címmel. A kiírásban megadott határidőre összesen 39 pályamű érkezett be. Megtörtént a győztesek kiválasztása. A díjátadás és a fotókból rendezett kiállítás megnyitója 2017. június 20-án 17 órakor lesz a Kálmán Imre Kulturális Központban.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://balatonihajozas.hu/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://archiv.siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu