• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Óriáskerék: pár métert zuhant egy munkás utómunkálatok közben

Az elmúlt napokban összeszerelték a pár nap múlva beinduló siófoki óráskereket, vasárnap délelőtt az utómunkálatok közben az egyik munkás leesett, és körülbelül 3 métert zuhant. Állapota stabil, jelenleg a siófoki kórházban ápolják.

Ingyenes bulik Siófokon: Ganxsta Zolee, majd Kozmix a PLÁZS-on

Ganxsta Zolee és a Kartel június 30-án ejti túszul a PLÁZS közönségét, míg szombaton már a Kozmix ülteti be az időgépbe, mert, ha hétvége, akkor Siófok. A csapat táncosokkal és egy-két plusz csavarral vág neki a balatoni éjszakának. Ráadásul ezen a hétvégén ingyen dörrenek a buli-ágyúk.

Nyitnak a bűnmegelőzési centrumok a Balaton déli partján

A Balaton-parti rendőrkapitányságok vezetőinek részvételével hivatalosan  is megnyitották szerdán Siófokon a Dél-Balatoni Szezonális Bűnmegelőzési Központot. A centrumok – Siófokon, Balatonföldváron, Balatonszárszón és Balatonlellén – július 3-tól augusztus 21-ig működnek, összesen 210 diák részvételével.

Részletek Részletek Részletek

A Tour de Hongrie Siófokra tart

Június 29-én délután éri el a Tour de Hongrie Siófokot, ahol a Petőfi sétányon tesznek meg három kört a várhatóan 18:30 körül érkező versenyzők, és ahol már korábban remek kísérőprogramok is várják a szurkolókat: 16:00-17:00 X-Press, 17:00-17:30 Hapiness, 17:30-17:50 Jeratel Hastáncstúdió, 17:50-18:00 Salsa Veszprém.

Tour de Hongrie:ausztrál és magyar siker a prológon

Az ausztrál Scott Sunderland nyerte a 38. Tour de Hongrie kerékpáros körverseny keddi, szombathelyi prológját, amelyen a tavalyi egyéni időfutam győztese, Szalontay Sándor második lett. A kerékpárverseny szerdán Keszthely és Zalaegerszeg között folytatódik, és csütörtökön éri el Siófokot.

Csütörtökön ér el Siófokra a kedden rajtolt Tour de Hongrie

Tour de Hongrie: 6 nap, 120 kerékpáros, 750+1 kilométer. A Magyar Körverseny június 27-én Szombathelyen rajtolt, csaknem 30 országból érkező résztvevőkkel és 29-én délután érkezik Siófokra, három kört megtéve a Petőfi sétány-Aranypart környékén kialakított körpályán.
Részletek Részletek Részletek

Siófok Bányász SE – U14: kivívták az NB I-be játszás jogát

A hétvégén derekasan helytálltak a Siófok Bányász SE 14 éves korcsoportban játszó játékosai Zalaegerszegen, kivívva az NB I-be játszás jogát a 2017-2018-as szezonban.

Pörög a balatoni ingatlanpiac – Siófok a legnépszerűbb!

Akik balatoni ingatlant vennének, azoknak a 10 százaléka Siófokon kereste élete álmát az idén. A második helyen Balatonfüred áll 4 százalékos „eredménnyel”, de nagyon jól szerepelt Almádi, Keszthely, Zamárdi, Balatonkenese és Fonyód is.

Mától hétfőig vizet osztanak több vasútállomáson, így a siófokin is

A hőségriasztás ideje alatt a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon - köztük a siófokin és a fonyódin - ingyen ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-START – áll a társaság közleményében.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://balatonihajozas.hu/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://archiv.siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu