• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Nemzetközi strandröplabda verseny Siófok Nagystrandján

Magyarországon először Siófok Nagystrandján rendezik meg a nemzetközi strandröplabda versenyeket 2017. július 13-16 között. A mérkőzések megtekintése ingyenes, azonban a Nagystrand területére csak strandbelépővel lehet bejutni.

Az OMSZ folyamatosan tájékoztatást ad a térségben várható időjárásról

Az OMSZ előrejelzése alapján július 11-én, kedden újabb, bár kisebb mértékű viharzónák érkeznek a térségbe 18.00 és 22.00 óra körül két hullámban.

Komoly viharkárok Siófok térségében, öten megsérültek

Viharos erejű széllökésekkel érkező zivatar okozott károkat hétfő este Somogy megye több településén, köztük Siófokon. Mintegy kétszáz káresetnél dolgoznak a tűzoltók, öt siófoki kempingező megsérült, amikor rájuk dőlt egy fa, négyüket kórházba szállították - a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint. A vonatközlekedés is leállt Siófok és Balatonaliga között.

Részletek Részletek Részletek

Fontos változások Siófok hulladékgazdálkodásában

Július elsejétől lépett életbe Siófok új hulladékgazdálkodási rendelete. A legfontosabb tudnivalók: újra lesz lomtalanítás, a zöldhulladékot biológiailag lebomló zsákba komposztálható módon a gyűjtőedényzetben, vagy összekötve lehet kitenni, változik egyes területeken a hulladékszállítás időpontja és módosul a hulladékudvar nyitvatartási ideje.

SPSS Nyári Iskola a GDF Siófoki Campusán

Rekordszámú jelentkezővel rendezik meg a data-science, immár hagyományosnak nevezhető nyári szemináriumát, az SPSS Nyári Iskolát július 10-14 között. A felsőoktatásban részt vevők gyakorlat-orientált képzését szervező Clementine idei stratégiai partnere a siófoki Gábor Dénes Főiskola (GDF).

Beindult az óriáskerék a siófoki Nagystrandon

Megnyitott a 40 méteres, vadonatúj, belga óriáskerék, amely egészen augusztus 27-ig forog a siófoki Nagystrandon, és várja a panorámában gyönyörködni vágyókat – az üzemeltetők tájékoztatása szerint.

Részletek Részletek Részletek

Idén 33 balatoni strandon loboghat Kék Hullám Zászló

- Idén kiugróan javult a balatoni strandok szolgáltatásainak színvonala - mondta Balassa Balázs, a Balatoni Szövetség (BSZ) elnöke kedden Siófokon, a Kék Hullám Zászló minősítés átadó ünnepségén, amely díjban ebben az évben 33 balatoni strand részesült. A tavaly óta legnagyobb fejlődést mutató strandok között említette Siófok Nagystrandját.

Túl szexi lány a PLÁZSON

A mostani hétvége a PLÁZSon már csütörtökön, azaz július 6-án elkezdődik, amikor a Mission: Impossible vetítésével megy a bemelegítés a „Riska hétvégére”. Pénteken fellép DJ PéGé, DJ Dominique, Kefír, Vastag Csaba és az Animal Cannibals, szombaton pedig a „Segítsünk Együtt a Gyermekeknek” jótékonysági koncerten Zoltán Erika, a retró királynője csábít mindenkit táncra.

Júliusi programdömping Siófokon

Tombol a nyár, és nemcsak a Balaton vize fantasztikus ilyenkor Siófokon, hanem a programválaszték is. Koncertek, fesztiválok, kiállítások, mozi a homokos Plázson, Zene a zöldben koncertsorozat, szabadtéri színpadi előadások, gyerekprogramok, és még sorolhatnánk. A júliusi lehetőségekről a folytatásban lehet olvasni:

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://balatonihajozas.hu/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://archiv.siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu