• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Csillagösvény: vasárnap ér Siófokra Böjte Csabáék balatoni missziós körútja

Július 19-én szerdán kezdődött és vasárnapig tart Böjte Csaba ferences szerzetes, a marosszéki gyermekkórus és a dévai gyerekek V. Balatoni Csillagösvény missziós körútja, amelynek során Balatonbogláron, Balatonfüreden, Balatonalmádiban, Szántódpusztán és Siófokon vesznek részt egy-egy eseményen, illetve tartanak előadást, hangversenyt, felszentelést, szentmisét.

Pazar siófoki programkínálat július 18-25 között

A következő napokban, hétvégén is pazar a siófoki programkínálat, amelyben minden korosztály és a legkülönfélébb zenei műfaj-, vagy program kedvelője is találhat kedvére valót. A következő hét nap kínálata:

Ismét Kowalskyékkal és Majkával duplázhatsz a PLÁZSon

Tavalyi nagysikerű koncertjük után idén ismét a Kowalsky meg a Vega és Majka & Curtis koncertjére bulizhat a közönség a siófoki PLÁZSon július 15-én. Szeretet rock and roll és szétszedős rap and roll egy este, egy jeggyel! - invitálnak a szervezők mindenkit.

Részletek Részletek Részletek

Siófok motoros láncfűrészeket ajándékozott a kárelhárító tűzoltóknak

„A bajban megmutatkozik az összefogás ereje” – mondta dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármestere, aki többször kint járt a hétfő esti vihar okozta károk helyszínein, és tapasztalta milyen „gőzerővel” dolgoznak napok óta a tűzoltók, rendőrök, közmunkások, önkéntesek, ingatlantulajdonosok a károk elhárításán. A város soron kívül beszerzett a tűzoltók munkájához leginkább szükséges motoros láncfűrészeket, és hevedereket.

Szallas.hu: Siófok ismét a TOP tízben

Az idén immár 4 naposra nyúló húsvétnak köszönhetően a várakozásokat is felülmúló mértékben bővült a II. negyedévben a belföldi turizmus: a Szallas.hu adatai alapján mintegy 15 százalékos volt a növekedés, a legtöbb vendéggel Budapest, Siófok és Eger büszkélkedhetett. Balatonfüred a negyedik a népszerűségi listán – derül ki a szálláskereső portál hirbalaton.hu-nak küldött közleményéből.

Ötven éve járnak vissza, „hűséges vendég” oklevelet kaptak Siófoktól

A németországi Renate Köhlerék 50 éve visszajáró vendégei Siófoknak, amit a város hűséges vendég” oklevéllel honorált a közelmúltban.

Részletek Részletek Részletek

XIV. Siófoki New Orleans Jazz Fesztivál

Csütörtök este kezdődik, és vasárnap éjszakáig tart a XIV. Siófoki New Orleans Jazz Fesztivál, Magyarország legnagyobb tradicionális jazz eseménye. Az ország minden tájáról és külföldről is érkeznek zenekarok, hogy megmutassák a műfaj sokszínűségét Siófok főterén. Idén is fellép a Kossuth-díjas Hot Jazz Band zenekar.

Folyamatosan dolgoznak az E.ON munkatársai

A hétfő esti vihar következtében a város több utcájában áramkimaradás tapasztalható, a szakemberek folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán.

Még tart a hétfői viharkárok felszámolása

Jelenleg még nyolcvanhét tűzoltó dolgozik a siófoki járás területén a hétfő esti viharkárok felszámolásán. Több somogyi önkéntes tűzoltó egyesület is jelentkezett a vihar sújtotta térségben, segítséget nyújtva a reggeli óráktól folyamatosan fűrészelő hivatásos egységeknek – áll a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kedden este kiadott beszámolójában.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://balatonihajozas.hu/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://archiv.siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu