• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Szombaton Sinatra Summer Night, vasárnap Zene a Zöldben

Ha Siófokon tölti a hétvégét és jó koncertre vágyik, irány a Jókai park! Július 29-én, szombaton 19:30 -tól a szabadtéri színpadon látható a Sinatra Summer Night, július 30-án, vasárnap pedig az Amadinda Ütőegyüttes játszik 19 órától a parkban, a Zene a Zöldben ingyenes komolyzenei koncertsorozat részeként.

Augusztusban ismét megrendezik a siófoki Gazdanapot

Idén is megrendezik a Siófok-Kiliti Gazdanapot, színes szakmai és közönségprogramokkal a Kersák Lovastanyán. A szervezők minden gazdálkodót és érdeklődőt szeretettel várnak augusztus 11-én és 12-én. Jöjjön el Ön is családjával, és töltsön el egy élményekben gazdag, tartalmas napot a Balaton fővárosában! Kenyérszentelő ünnep, Sió lovasjátékok, országos szántóverseny, gazdák és vadászok találkozója is színesíti a programkínálatot.

Péntektől tíz napon át V. Borpart és Fröccs Feszt Siófokon

Tíz napon át tart Siófok hajóállomásán a balatoni borok legjavát felsorakoztató V. Borpart és Fröccs Feszt. Július 28-tól augusztus 6-ig színvonalas előadások, koncertek várnak mindenkit az ételkülönlegességekkel körített  borkóstolás mellett, festői környezetben.

Részletek Részletek Részletek

PLÁZS: Pótol Ganxsta és visszatér a Wellhello

Ganxsta Zolee és a Kartel az időjárás miatt elmaradt júniusi koncertjét július 28-án, pénteken pótolja be a PLÁZS-on, a Wellhello pedig július 29-én tér vissza, hogy ismét rendkívüli buliban részesítse a közönséget.

Oulu, a finn testvérváros tiszteletbeli konzulja járt Siófokon

Oulunak, Siófok finnországi testvérvárosának tiszteletbeli konzulja, dr. Sándor György Siófokra látogatott a múlt héten. Az őt fogadó Potocskáné Kőrösi Anita alpolgármesterrel több kérdésről is egyeztettek.

Bronzérmet szerzett az országnak a siófoki Németh Nándor

A vizes vb-n, megszerezve Magyarország első érmét, bronzérmes lett a 4x100 méteres férfi gyorsváltó magyar csapat, amelynek tagja a siófoki születésű, az Ifjúsági Úszó Európa Bajnokságon is már remek eredményeket elérő Németh Nándor.

Részletek Részletek Részletek

BioTechUSA-FitBalance Beach Body Siófokon

Július 29-én hatodik alkalommal rendezik meg Siófokon a BioTechUSA-FitBalance Beach Bodyt, amelyre mindazokat várják, akik a nyári pihenés és szabadság idején sem mondanak le a mozgásról.

II. fokú hőségriadó vasárnap éjfélig

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hét végén tovább erősödik a nappali felmelegedés. Ezért 2017. július 20. 00:00 órától 2017. július 23. 24:00 óráig az országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár II. fokú hőségriasztást adott ki.

A siófoki PLÁZS színpadán térnek vissza A Nagy Duett sztárjai

Látványos élő show keretében térnek vissza A Nagy Duett idei és korábbi sztárjai július 21-én a siófoki Nagystrandon, a PLÁZS színpadán.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://balatonihajozas.hu/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://archiv.siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu