• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

e-Mobi Elektromobilitás Roadshow Siófokon

Siófok is bekapcsolódott a Balaton körül indult Elektromobilitás Roadshow-ba, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a környezettudatosságra, az elektromos autózás előnyeire, a társadalmi felelősségvállalásra. Augusztus 12-én, szombaton a hajóállomás melletti zöld területen elektromos autó és könnyű elektromos jármű bemutatóra kerül sor, de lesz sínautó verseny, elektromos drón szimulátor, valamint arcfestés és gyekersarok is.

Légi - és földi kémiai szúnyoggyérítés is lesz Siófok térségében

Hétfőn, 2017. augusztus 14-én a tervek szerint légi - és földi kémiai szúnyoggyérítés is lesz Siófok térségében. A légi védekezést a napnyugtát megelőző 1,5 órában, a földit a napnyugta utáni időszakban kívánják végrehajtani a szakemberek.

Három siófoki utcában vízhiány várható augusztus 15-én

Siófokon a Szabadság utcában, a Pille utcában és a Csárdaréti utcában (Szabadság utca és Jegenye sor között) 2017. augusztus 15-én 8:00 és 12:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható. Ivóvizet ebben az időszakban ivóvízszállító tartálykocsiból lehet vételezni.

Részletek Részletek Részletek

Indulása napján megkapta az engedélyt a siófoki Samsara Fesztivál

Elkezdődhetett ma a Samsara Fesztivál a Siófok melletti Töreki határában, miután a szervezők megkapták a szakhatósági engedélyeket. A vasárnapig tartó jóga- és zenei fesztivál megrendezése két év után azért került veszélybe, mert a helyi vadásztársaság aggályosnak tartotta a találkozót és igyekezett azt megakadályozni.

Kampány a vonattal utazók biztonságáért a siófoki vasútállomáson

A MÁV, a MÁV-START és a balatonfüredi rendőrkapitányság utasbiztonsági kampányt tart augusztus 8-án és 9-én, 8:30 és 11:30 között a siófoki vasútállomáson – áll a vasúttársaság sajtóközleményében.

Strandlabdarúgó-bajnokság: négy ezüstérmet szereztek a siófokiak

A házigazda Siófoki Bányász SE csapata az országos strandlabdarúgó-bajnokság döntőjében második helyezést ért el. Négy játékosuk az Egyesült Arab Emírségekből érkezett.

Részletek Részletek Részletek

Siófoki nyárközi szezonértékelés

Siófokon nem lehet panasz a nyári szezonra: a szálláshelyek megteltek. A város gazdag programkínálata csaknem minden napra nyújt szórakozási lehetőséget kicsiknek, nagyoknak. A biztonsági fejlesztések meghozták gyümölcsüket.

Vaddisznó-túra a Sió-csatornán

Vaddisznó-túra a Sió-csatornán Harmadik alkalommal rendezi meg a Siófoki Kajak Kenu Sportegyesület a „Vaddisznó-tour a Sión” elnevezésű programját augusztus 5-én. 33 kilométer evezés, dagonyázás, iszapbirkózás vár az indulókra Siófoktól Ozoráig – mondta el Kardos László elnök.

Megbeszélés szülőknek a Montessori pedagógia gyakorlatáról

Siófok Város Óvodája és Bölcsődéje 2017. augusztus 9-én, délelőtt 8:00-9:00 óra között a bölcsőde Montessori pedagógiai gyakorlatáról tart megbeszélést.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://balatonihajozas.hu/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://archiv.siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu