Hirdetmények

 

Földhirdetmények 


 

Egyéb hirdetmények

A legfontosabb tudnivalók a kéményseprésről  

Jogerős hirdetményi közzététel vadászterületről

 

KTI Közlekedéstudományi Nonprofit Kft. a környezeti zaj értékelésérő és kezeléséről szóló 2002/49/EK irányelvben, valamint az irányelvet a hazai jogrendbe átültető 280/2004. (X. 20.) Korm. rendeletben és a 25/2004. (XII. 20.) KvVM rendeletben előírtaknak megfelelően elkészítette a nagyforgalmú közutakra ( 3 millió jármű/évnél nagyobb forgalmú országos közúti szakaszok) és a nagyforgalmú vasutakra (30 000 szerelvény/évnél nagyobb forgalmú vasútvonalak) vonatkozó stratégiai zajvédelmi intézkedési tervjavaslatokat.

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosokat, hogy a társadalmi egyeztetésben  lehetőségük van részt venni, amihez az alábbi anyagok szolgálnak információval.

 

M7 - Stratégiai zajvédelmi intézkedési terv
Somogy megye - Siófok - Stratégiai zajvédelmi intézkedési terv - közút
Általános leírás
Műszaki dokumentáció


   

A Független Rendészeti Panasztestület tájékoztatója

 

Siófok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2016. június 28-án megtartott rendes ülésén rendeleteket alkotott/módosított, melyeket az alábbiak szerint hirdetek ki:

 

nyezeti zaj értékelésérő és kezeléséről szóló 2002/49/EK irányelvben, valamint az irányelvet a hazai jogrendbe átültető 280/2004. (X. 20.) Korm. rendeletben és a 25/2004. (XII. 20.) KvVM rendeletben előírtaknak megfelelően elkészítette a nagyforgalmú közutakra (3 millió jármű/évnél nagyobb forgalmú országos közúti szakaszok) és a nagyforgalmú vasutakra (30 000 szerelvény/évnél nagyobb forgalmú vasútvonalak) vonatkozó stratégiai zajvédelmi intézkedési tervjavaslatokat.

Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://balatonihajozas.hu/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://archiv.siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu